50
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 3.75 φλ
- κακάο 3 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 2 κγ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- φρυγανιά 0.5 φλ
- κανέλα 1 κγ
- γιαούρτι 1 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- καρύδια 0.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- κουβερτούρα 1 φλ
- κρέμα γάλακτος 1 φλ
Υλικά συνταγής Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα όρεο 80 γρ. βούτυρο, λιωμένο Για τη κρέμα σοκολάτας: 500 ml γάλα 4-5 κουταλιές ζάχαρη 4 κρόκοι αβγών 2 1/2 κουταλιές κορν φλάουερ 250 γρ. λιωμένη κουβερτούρα 3 κουταλιές αλεύρι 2 κουταλιές βούτυρο Για γαρνίρισμα: 2 κρέμες γάλακτος των 200 ml, χτυπημένες σε σαντιγί 1 κουβερτούρα [στο τρίφτη, σε φλούδες]
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com