166
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- βούτυρο 25 γρ
- αλεύρι 125 γρ
- μήλα 3 τμχ
- χυμός μήλου 150 ml
- χυμός φρούτων 150 ml
- ζάχαρη 30 γρ
- κανέλα 1 κγ
- κορν φλάουρ 45 γρ
Υλικά για ρηχό ταψί 40χ30 εκ.: Για το παντεσπάνι: 4 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 125 γρ. ζάχαρη 1 βανίλια 25 γρ. βούτυρο λιωμένο 125 γρ. αλεύρι Για την κρέμα μήλου: 3 μήλα μεσαίου μεγέθους, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 150 ml χυμός μήλου ή κοκτέιλ φρούτων 30 γρ. ζάχαρη 1 κ.γλ. κανέλα 45 γρ. κορν φλάουρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr