55
Υλικά
- σαγκουίνι 500 γρ
- καλαμποκάλευρο 100 γρ
- ζάχαρη 280 γρ
- βούτυρο 120 γρ
- Grand Marnier 4 κσ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- φαρίνα 1.5 ποτ
- κακάο 3 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 330 ml
- κουβερτούρα 250 γρ
- μέλι 1 κσ
Υλικά Για την κρέμα Σαγκουίνια 500 γρ τον χυμό τους Καλαμποκάλευρο 100 γρ Ζάχαρη 280 γρ Βούτυρο 120 γρ Λικέρ Grand Marnier 2 κουταλιές σούπας Για το παντεσπάνι Αυγά 4 τεμ Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Αλεύρι φαρίνα κόκκινη 1 1/2 ποτήρι νερού Κακάο 3 κουταλιές σούπας Baking powder 1 κουταλάκι γλυκού Νερό 1 φλυτζάνι του καφέ Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Για το σιρόπι Νερό 1/2 ποτήρι Ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας Λικερ Grand Marnier 2 κουταλιές σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr