78
Υλικά
- φαρφάλες 250 γρ
- καπνιστή πέστροφα 170 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- αλεύρι 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
Φαρφάλες, αυτό το όμορφο ζυμαρικό με το πολύ ιδιαίτερο σχήμα παπιγιόν, συνδυασμένες με καπνιστή πέστροφα και λουσμένες από δυο λευκές κρεμώδεις σάλτσες. Την κρέμα μπεσαμέλ (roux sauce) και την κρέμα γάλακτος. Εμπεριέχουν τόση συμπυκνωμένη νοστιμιά που δύσκολα θα αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο. Παρά τη διακριτική πολυτέλεια του καπνιστού ψαριού είναι ένα πολύ οικονομικό και χορταστικό πιάτο ζυμαρικών.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es