66
Υλικά
- βούτυρο 50 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 750 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματάκια 1 συσκ
- καρότο 2 τμχ
- αρακάς 1 φλ
- κριθαράκι χοντρό 500 γρ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- κίτρινο τυρί 4 φέτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- στραγγιστό γιαούρτι 500 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κεφαλοτύρι 2 κσ
- φρυγανιά 3 κσ
50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ 1 φλ. αρακάς 50 γρ. βούτυρο (έξτρα ) 500 γρ. χοντρό κριθαράκι 1 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι 4 φέτες κίτρινο τυρί του τοστ αλάτι πιπέρι Για την κρούστα γιαουρτιού 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 3 αβγά 2 κ.σ. κεφαλοτύρι 3 κ.σ. φρυγανιά
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr