86
Υλικά
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κιμάς κοτόπουλου 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πελτές 1 κσ
- κρασί 0.5 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- θυμάρι 1 κλων
- κεφαλοτύρι 0.5 φλ
- κρόκοι 2 τμχ
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 4 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- μοσχοκάρυδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αυγά 1 τμχ
- τυρί 1 φλ
- ντομάτα 400 γρ
- κανελόνια 16 -
ΥΛΙΚΑ3 ΚΣ ελαιόλαδο500 γραμ κιμά κοτόπουλο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 ΣΚ σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ΚΣ πελτέ 1/2 φλ κρασί κ ξηρό 1 δαφνόφυλλο1 κλαδάκι θυμάρι1/2 φλ κεφαλοτύρι 2 κρόκουςΕύκολη κρέμα τυριού 1 λίτρο γάλα 4 γεμάτες ΚΣ κορν φλαουρ 2 ΚΣ βούτυρο Λίγο μοσχοκάρυδο Αλάτι πιπέρι 1 αυγό 1 φλ τυρί τριμμένο που λιώνει400 γραμ ψιλοκομμένες ή τριμμένες ντομάτες 16 κανελόνια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr