240
Υλικά
- ταλιατέλες 500 γρ
- έμενταλ 250 γρ
- κεφαλογραβιέρα 250 γρ
- ζαμπόν 250 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- μπεσαμέλ 1 φακ
- γάλα 500 γρ
ταλιατέλες 500 γρ. έμενταλ κομμένο σε μικρούς κύβους 250 γρ. 250 γρ. κεφαλογραβιέρα σε μικρούς κύβους 250 γρ. ζαμπόν κομμένο σε μικρούς κύβους 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρούς κύβους 1 φάκελο ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ. κρύο γάλα
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr