71
Υλικά 1 κιλό χταπόδι 1 μέτριο κρεμμύδι1 κουτ. γλυκού ξύδι1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι1 κουτ. γλυκού αλάτι Πιπέρι1/2 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο Σάλτσα ντομάτας1 δάφνη3 τομάτεςΕκτέλεσηΑρχικά, βράζουμε το χταπόδι με λίγο ξίδι και μόλις είναι έτοιμο το κόβουμε χοντρά κομματάκια. Κρατάμε το ζουμί του, που μας χρειάζεται για την σάλτσα.Επειτα βράζουμε τα μακαρονάκια, για 8 λεπτάπερίπου έτσι ώστε να γίνο
Διάβασε τη συνταγή στο psarotopos.blogspot.com