by admin

Φριτάτα με κολοκυθοανθούς, δυόσμο, τριμμένο κολοκυθάκι και κατσικίσιο τυρί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σαν φριτάτα (frittata) ενοούμε μια ομελέτα στην οποία τα υλικά – λαχανικά, τυρί, αλλαντικά  ακόμα και ζυμαρικά που έχουν περισσέψει- ψήνονται μαζί με τα αυγά. Το ψήσιμο ξεκινά στην εστία της κουζίνας και ολοκληρώνεται στο γκριλ.Σαν ομελέτα ενοούμε ψημένη βάση αυγών (με ή χωρίς αρωματικά βότανα), η οποία σερβίρεται διπλωμένη στα δύο ή στα τρία. [...]
Διάβασε τη συνταγή στο tastefull.wordpress.com
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: φριτάτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tastefull.wordpress.com