551
Υλικά
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Τη σκυτάλη στις παραδοσιακές συνταγές παίρνει ο καγιανάς απο την Πελοπόννησο.
Σε αρκετές περιοχές της μέσα βάζουν και κομμάτια απο παστό χοιρινό, εγω σας δειχνω την απλή εκδοχή του, προσθέτοντας απλά λίγο κρεμμυδάκι για τη γεύση.
Σε αρκετές περιοχές της μέσα βάζουν και κομμάτια απο παστό χοιρινό, εγω σας δειχνω την απλή εκδοχή του, προσθέτοντας απλά λίγο κρεμμυδάκι για τη γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com