59
Υλικά
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- αυγά 8 τμχ
- γάλα 200 γρ
- φέτα 150 γρ
- γραβιέρα 200 γρ
Πολλές φορές το Σάββατο,μαζί με πράσινη πλούσια(με κρουτόν,ξηρούς καρπούς,σταφίδες) σαλάτα,είναι το μεσημεριανό γεύμα.Γρήγορα,μια εντυπωσιακά φουσκωμένη,αρωματική,ελαφριά ομελέτα στο πιάτο! ΥΛΙΚΑ1/3 κούπας ελαιόλαδο6-7 φρ. κρεμμυδάκια σε ροδέλες8 αυγά200 γρ. γάλα150 γρ. φέτα θρυμματισμένη200 γρ. γραβιέρα γλυκιά χοντρά τριμμένη1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο(την άνοιξη βάζουμε μάραθο)1 κ.γλυκού πάπρικα γλυκιά1/2 κ.γλυκού κάρι(προαιρετικά) αλάτι-πιπέρι......
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com