by admin

Σφουγγάτο με απάκι και πατάτες: μια ομελέτα  σε δυο versions !

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το πρώτο απάκι για φέτος το δοκιμάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα   σε ένα παραδοσιακό κρητικό πιάτο, το σφουγγάτο με πατάτες. Η ιδέα της βασίστηκε στο ελβετικό  Rösti το περίφημο εθνικό πιάτο της Ελβετίας με τις τριμμένες πατάτες που τηγανίζονται σε βούτυρο. τις τηγάνισα σε ελαιόλαδο και πρόσθεσα το απάκι και τα αυγά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: ομελέτα, σφουγγάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr