by admin

Σιμιγδαλένιος χαλβάς, μυστικά και παραλλαγές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σιγοκαβουρντισμένος σιμιγδαλένιος χαλβάς με ανθόνερο.Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος όσο και ο αλευρένιος. Τόσο φτωχό και τόσο πλούσιο, όσο τα υλικά που θα προσθέσουμε. Τόσο θρεπτικό και υγιεινό, αν προσθέσουμε τα σωστά υλικά, που μπορεί να είναι καθημερινό γλυκό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς σιμιγδαλένιος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr