109
Υλικά
- βούτυρο 60 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- ανθόνερο 1 κγ
Σιγοκαβουρντισμένος σιμιγδαλένιος χαλβάς με ανθόνερο.Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος όσο και ο αλευρένιος. Τόσο φτωχό και τόσο πλούσιο, όσο τα υλικά που θα προσθέσουμε. Τόσο θρεπτικό και υγιεινό, αν προσθέσουμε τα σωστά υλικά, που μπορεί να είναι καθημερινό γλυκό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr