Πως μαγειρεύουμε το φαγόπυρο

Καταχωρήθηκε στις 01/03/17

15 Ψήφοι Ψήφισε

Το φαγόπυρο δεν περιέχει γλουτένη και είναι πλούσιο σε πρωτεϊνη, βιταμίνες της ομάδας Β, βιταμίνες Ε και Κ, φολικό οξύ, μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός, ο σίδηρος, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, το κάλιο, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος. Μπορούμε να το κατανώσουμε ωμό αφού πρώτα το μουλιάσουμε σε λίγο νερό αλλά και να το μαγειρέψουμε βράζοντας το σε μέτρια θερμοκρασία.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.enter2life.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!