69
Υλικά
- ανθότυρο 2 φλ
- κρέμα γάλακτος 1 φλ
- ζάχαρη 0.67 φλ
- αυγά 3 τμχ
- κρασί 1.5 φλ
- ξερά σύκα 0.5 φλ
- σταφίδες 0.5 φλ
- χουρμάδες 0.5 φλ
- ξερά βερίκοκα 0.5 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κανέλα 1 κγ
- φύλλο κανταΐφι 0.5 πκτ
- ζάχαρη 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- μαργαρίνη -
- στραγγιστό γιαούρτι -
Από τον μάγειρα Γιώργο Δεβετζή ,2 φλ. ανθότυρο Δωδώνη 1 φλ. κρέμα γάλακτος 2/3 φλ. ζάχαρη 3 αβγά 1 ½ - 2 φλ. σαμιώτικο κρασί ½ φλ. σύκα ξερά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr