46
Υλικά
- αχλάδι 500 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- ζάχαρη 100 γρ
- λικέρ 0.25 φλ
- κονιάκ 0.25 φλ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζελατίνη 1 φακ
- κουβερτούρα 200 γρ
- βούτυρο 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- φουντούκι 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
Ανάλαφρο και σοκολατένιο! 500 γρ. αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 κ.γ. χυμό λεμόνι 100 γρ. ζάχαρη 1/4 φλιτζ. λικέρ ή κονιάκ 1 πρέζα αλάτι 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη (10 γρ.) 200 γρ. κουβερτούρα 1 κ.γ. βούτυρο ανάλατο 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 100 γρ. φουντούκια ανάλατα και χωρίς φλούδα 400 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr