103
Υλικά
- αυγά 1 τμχ
- κακάο 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- λικέρ 1.5 κσ
- κονιάκ 1.5 κσ
- μασκαρπόνε 2 κγ
- φρέσκο βούτυρο 1 κγ
Τον θυμάμαι να το χτυπάει ακόμη λίγο και, με αργές, όλο απόλαυση, κινήσεις, να φέρνει μισογεμάτες κουταλιές από εκείνην την υπέροχη, σκουρόχρωμη, παχύρρευστη και τόοοοσο αφράτη, κρέμα στο στόμα του. Και όταν πια τελείωνε, να μαζεύει υπομονετικά, με τελετουργικές –όσο και ενοχλητικές για τα παιδικά αυτιά μας– κινήσεις, εκείνα τα …μικρο-ίχνη που είχαν κολλήσει στα τοιχώματα της κούπας και αρνιόταν πεισματικά να κυλήσουν πιο κάτω.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr