91
Υλικά
- σφολιατάκια 16 τμχ
- τυρί κρέμα 320 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 220 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- βανίλια 1 φακ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- αχλάδι 4 τμχ
- ζάχαρη 4 κσ
Ξέροντας, λοιπόν ότι ο Νοέμβρης οδηγεί ... έστω και ηλιόλουστα, με ακρίβεια τα βήματά μας προς την αγαπημένη κατά τα άλλα εποχή θέλησα να κάνω ένα γλυκό που να τον αντιπροσωπεύει. Τί, άλλωστε, πιο απλό από ένα μιλφέιγ με αχλάδια και μάλιστα καραμελωμένα αλλά και θρυμματισμένα σε χίλια κομμάτια μικρά σφολιατίνια που μπορεί να μην είναι χειροποίητα αλλά αυτό μικρή σημασία έχει στην προκειμένη περίπτωση μια και τα υπόλοιπα χαρίζουν ένα ... "βουνό νοστιμιάς" ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com