by admin

Αφράτο ραβανί με πορτοκάλι

No ratings yet

Αναμειγνύουμε το νερό με την ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά (από την στιγμή που θα κοχλάζουν). Όταν το σιρόπι είναι έτοιμο βάζουμε λίγο χυμό λεμονιού. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, τον χυμό, το σιμιγδάλι, το αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί με πορτοκάλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr