123
Υλικά
- βούτυρο 130 γρ
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- φιστίκι Αιγίνης -
- ζάχαρη 300 γρ
- ανθόνερο 2 κγ
- ψωμί του τόστ 4 φέτ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- κορν φλάουρ 3 κσ
Τη συνταγή αυτή την έχω καιρό και την αγαπώ πολύ γιατί είναι πεντανόστιμη, σχετικά ελαφριά και βέβαια εύκολη! Η καταγωγή της είναι από το Λίβανο και η ιδιαιτερότητά της είναι πως η κρέμα η οποία γεμίζει το γλυκό φτιάχνεται μόνο με γάλα, ψωμί και λίγο κορν φλάουρ. Δεν έχει δηλαδή ζάχαρη!
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu