94
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 1.5 φλ
- φαρίνα 1.5 φλ
- αυγά 7 τμχ
- γάλα 9 κσ
- ζάχαρη 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- βανίλια 2 φακ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- περγαμόντο 1 κσ
- ζάχαρη 5.5 ποτ
- βούτυρο 4.5 κσ
- κουβερτούρα 250 γρ
- κονιάκ 0.5 ποτ κρασ
- κορν φλάουρ 3 κσ
Υλικά Σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αυγά 7 τεμ. χωριστά κρόκοι - ασπράδια Γάλα 9 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη 1 φλυτζάνι του τσαγιού Baking powder 1 φακελάκι Άρωμα β
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr