by admin

ΚΙΤΡΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ // SCORZE DI CEDRO, DOLCE SOTTO SCIROPPO

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Και στο κίτρο γλυκό, όπως και στα καντίτι, άφησα ανέπαφη την φλούδα του φρούτου, και ακολούθησα την ίδια διαδικασία ξεπικρίσματος. Βαθμός δυσκολίας συνταγής : μέτρια δύσκολη Υ
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: κίτρο γλυκό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com