by admin

Συκαλάκι γλυκό !!!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ξύνω τα συκαλάκια απ εξω με ένα τρακτερωτό μαχαίρι και με το κεφάλι ενός καρφιού βγάζω τον σπόρο.Τα πλένω καλά και τα βράζω τρεις φορές από δέκα λεπτά στην κατσαρολα προσθέτοντας μέσα λεμονόφυλλα ξύλο κανέλας και μοσχοκάρφι κάθε φορά και καινούργια.
Τα βάζω στην γαλαζόπετρα για είκοσι λεπτά -Γαλαζόπετρα θα βάλετε ίση με το μέγεθος 1 ρεβυθιού ποσότητα για 60 κομμάτια- και μετά τα ξεπλύνω καλά πολλές φορές με νερό κρύο.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: συκαλάκι γλυκό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirikikaisintages.blogspot.com