136
Υλικά
- νιφάδες βρώμης 150 γρ
- γάλα από κεφίρ 300 ml
- αχλάδι 50 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.125 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Πεντανόστιμες βάφλες με αχλάδι και κανέλα. Στις βάφλες δεν προσθέσαμε καθόλου ζάχαρη, η κανέλα δίνει μια ιδιαίτερη γλυκιά γεύση και αν θέλουμε τις σερβίρουμε με λίγο μέλι που ταιριάζει απίστευτα με την κανέλα και το αχλάδι. Στη συνταγή προσθέσαμε σπιτικό γάλα κεφίρ αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ξινόγαλα ή απλό γάλα. Για την νηστίσιμη εκδοχή της βάφλας αντικαθιστούμε το γάλα κεφίρ με φυτικό γάλα όπως το σπιτικό γάλα αμυγδάλου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.enter2life.gr