by admin

Μαντλέν

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 28-30 κομμάτια:100 γρ βούτυρο 100 γρ ζάχαρη 120 γρ αλεύρι 2 αυγά 1/2 κουταλάκι μπέικιν Ξύσμα μισού λεμονιού Λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 6 ώρες περίπου. Ρίχνουμε στις φορμίτσες από ένα γεμάτο κουταλάκι από το μίγμα ~ δεν χρειάζεται να γεμίσουν σωστά, με το ψήσιμο το μίγμα θα απλώσει και θα πάρει την σωστή μορφή το μπισκοτάκι. Ψήνουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com