76
Υλικά
- μαγιά ξερή 1.5 κγ
- γάλα 1 φλ
- ζάχαρη 0.25 φλ
- αλεύρι σκληρό 3.25 φλ
- αλεύρι για τσουρέκια 3.25 φλ
- αλάτι 0.5 κγ
- βούτυρο 5 κσ
- αυγά 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- κόντιτα 1 φλ
- πορτοκάλι 1 -
- μαργαρίνη -
- ζάχαρη άχνη -
Το γλυκό ψωμί που φτιάχνεται παραδοσιακά τα Χριστούγεννα στην Ιταλία. Νόστιμο και αφράτο θα σας ικανοποιήσει με τη γεύση του!! 1 & 1/2 κ.γ. μαγιά ξηρή 1 φλ. τσ. γάλα 1/4 φλ.τσ. ζάχαρη 3 & 1/4 φλ.τσ. αλεύρι σκληρό ή για τσουρέκι (και λίγο ακόμη για πασπάλισμα)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.syntagesmefantasia.gr