by admin

Πασχαλινά τσουρέκια: Μυστικά για να είναι επιτυχημένα και αφράτα

No ratings yet

Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. μαλακό Βούτυρο 400 γρ. Ζάχαρη 4 κουτ. χλιαρό Γάλα 4 Αυγά 50 γρ. (3-4 κουταλιές) σε φλούδες Αμύγδαλα 2 κουτ. γλ.  Μπέικιν Πάουντερ 1/2 κουτ. γλ. Αλάτι 2 κουτ. Ξύσμα λεμονιού κόκκινα Αυγό(ά)  
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: Πασχαλινά τσουρέκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madata.gr