37
Υλικά
- μαγιά νωπή 40 γρ
- γάλα φρέσκο 190 γρ
- γάλα φρέσκο 40 γρ
- αυγά 3 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- αλεύρι για τσουρέκια 680 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μαχλέπι 1 κγ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- μαστιχέλαιο 6 σταγ
Υλικά - 40 γρ. μαγιά νωπή - 190 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες + 40 γρ. χλιάρο - 2 αυγά μεσαία + 1 για επάλειψη - 125 γρ. βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου σε κομμάτια - 680 γρ. αλεύρι για τσουρέκι - 120 γρ. ζάχαρη - 1 πρέζα αλάτι - 1 κ.γ. κοφτό μαχλέπι - ½ κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη μαζί με λίγη άχνη ή 5-6 σταγόνες μαστιχέλαιο - Αμύγδαλο φιλέ για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr