124
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 850 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- μέλι 300 γρ
- μαγιά ξερή 7 γρ
- γάλα 400 γρ
- αυγά 4 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κάρδαμο 0.5 κγ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- μαχλέπι 0.5 κγ
- αλάτι 1 κγ
- κρόκοι 1 τμχ
- γάλα 2 κσ
Πασχαλινά τσουρέκια χωρίς ζύμωμα με την εύκολη και απλή διαδικασία του "sleep bread" της Focaccia.Αυτή η διαδικασία της ζύμωσης έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση και την ενίσχυση της γεύσης.Η προσθήκη των μπαχαρικών τα κάνει ιδιαιτέρως αρωματικά και νόστιμα. Το δε μέλι τα κάνει ήπια γλυκά, αφράτα και πολύ μαλακά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es