46
Σας έχω μια συνταγή της γιαγιάς μου ελαφρώς εκσυγχρονισμένη. Η μόνη της διαφορά με αυτη της γιαγιάς μου ειναι η προσθήκη μελιού και αμύγδαλου στην βασική συνταγή.Άυτη η πίτα ειναι άλλη μία απο τις πιο έντονες γαστριμαργικές αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας. Κομμένη σε κομμάτια και πασπαλισμένη με αχνη και κανέλα σαν μπουγάτσα είναι μια πίτα όνειρο!! ...Αν δεν θέλετε να ανοιξετε φύλλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμο χωριάτικο φύλλο....
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com