Μπουγάτσα : με κρέμα και με μυζήθρα

Καταχωρήθηκε στις 31/12/12

7 Ψήφοι Ψήφισε

Εγώ από δω σήμερα θα δώσω τις συνταγές που φτιάχνω εγώ τις μπουγάτσες στο σπίτι μου και που θεωρώ ότι είναι «καλές προσεγγίσεις» των διάσημων. Έχω καταλήξει σε τούτες μετά από πολλές δοκιμές και αυξομειώσεις υλικών και μπορώ να πω ότι όσοι τις έχουν δοκιμάσει τις έχουν απολαύσει. Απαραίτητη προϋπόθεση για επιτυχημένη μπογάτσα είναι η καλή ποιότητα του φύλλου. Αν δεν μπορούμε να ανοίξουμε μόνοι μας πρέπει να βρούμε λεπτό και ελαστικό φύλλο κατά προτίμηση νωπό. Εγώ ειδικά για την μπογάτσα της Πρωτοχρονιάς προμηθεύομαι φύλλο από γνωστό παραδοσιακό εργαστήριο του Ηρακλείου. Ακόμη πρέπει να πω ότι τα υλικά για τη μπουγάτσα με κρέμα μυζήθρας - αλμυρή- πολλές φορές είναι δύσκολο και για μένα να τα βρω. ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!