111
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 350 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα φρέσκο 150 ml
- χυμός λεμονιού 50 ml
- φαρίνα 500 γρ
- κεράσια 300 γρ
ΥΛΙΚΑ : 250 γρ βούτυρο αγελάδος 350 γρ ζάχαρη 4 αυγά 150 ml φρέσκο γάλα 50 ml χυμό λεμονιού Ξύσμα από 3-4 λεμόνια 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Για τη σάλτσα κερασιού, θα χρειαστούμε : 300 γρ κεράσια 100 γρ ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr