209
Υλικά
Υλικά 2½ φλιτζ. ζάχαρη5 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου3/4 φλιτζ. λεμονάδα με ανθρακικό (αναψυκτικό) σε θερμοκρασία δωματίου Ξύσμα από 2 λεμόνια (ακέρωτα)2 κ.σ. χυμό λεμονιού1 πρέζα αλάτι225 γραμμ. βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη, σε θερμοκρασία δωματίου400 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένοΓια το χρωματιστό γλάσο1 φλιτζ. ζάχαρη άχνη1 κ.σ. χυμό λεμονιού Χρώμα ζαχαροπλαστικής, κίτρινο ή πράσινο...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr