82
Υλικά
- μαργαρίνη 100 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- σιρόπι 25 γρ
- γλυκόζη 25 γρ
- μέλι 75 γρ
- πετιμέζι 100 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- φαρίνα 150 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- τζίντζερ 2 κγ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κάρδαμο 0.5 κγ
- τζίντζερ 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 75 ml
- μαρμελάδα βερίκοκο 50 γρ
- μαρμελάδα ροδάκινο 50 γρ
- μέλι 25 γρ
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. καστανή ζάχαρη 25 γρ. σιρόπι από γλυκό κουταλιού ή σιρόπι γλυκόζης 75 γρ. μέλι 100 γρ. πετιμέζι ξύσμα από 1 πορτοκάλι 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 50 γρ. αμύγδαλο τριμμένο 1 κ.σ. κορν φλάουρ 2 κ.γλ. τζίντζερ σε σκόνη 1 κ.γλ. μείγμα γλυκών μπαχαρικών σε σκόνη (κανέλα, γαρίφαλο) 1/2 κ.γλ. κάρδαμο τριμμένο γλυκό του κουταλιού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr