84
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι 1 ποτ
- ζάχαρη 0.5 ποτ
- βανίλια 1 φακ
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- ξύσμα λεμονιού -
- κακάο 2 κσ
Πιστέψτε με πιο εύκολο δεν γίνεται. Τα υλικά είναι λίγα, και ο τρόπος παρασκευής απλούστατος. Στην ουσία πρόκειται για ένα χυλό, που φουσκώνει και γίνεται πολύ αφράτο παντεσπάνι, κατάλληλο για κορμούς αλλά και για τούρτες....
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com