89
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 125 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ
- ελαιόλαδο 60 ml
- ταχίνι 4 κσ
- στέβια 30 γρ
- σαγκουίνι 3 τμχ
- γιαούρτι αγελαδινό 200 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- τζίντζερ 10 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- πορτοκάλια -
Λαχταριστο πορτοκαλενιο κεϊκ, ζουμερο και αφρατο! Τα ολοκληρα πορτοκαλια εδωσαν αρωμα και γευση φρεσκοκομμενου πορτοκαλιου! Για το κεϊκ χρησιμοποιησα ως γλυκαντικο την στεβια, αλλα το σιροπι του το ηθελα δεμενο και μελωμενο και γι'αυτο προτιμησα την ζαχαρη με το μελι. Αν θελετε να αποφυγετε εντελως την ζαχαρη, μπορειτε να φτιαξετε ενα σιροπι με στεβια....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com