233
Υλικά
- αλεύρι 110 γρ
- κακάο 20 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- νιφάδες βρώμης 180 γρ
- ινδοκάρυδο 30 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αραβοσιτέλαιο 45 γρ
- γάλα 160 γρ
- σιρόπι αγαύης 110 γρ
Πειραματίζομαι τώρα τελευταία με το σιρόπι αγαύης, το οποίο το βρίσκουμε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και ναι τι να κάνουμε είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του, αλλά αντικαθιστά τη ζάχαρη και προς το παρόν το βρίσκω πιο καλό από τη στέβια στη χρήση....
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com