Σπιτική κομπόστα ροδάκινο, σκέτη ή σε κονσέρβα

Καταχωρήθηκε στις 28/04/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η πρακτική των ποσαρισμένων φρούτων νομίζω εκλείπει τα τελευταία χρόνια από τις σπιτικές κουζίνες. Κι όμως, μπορείς εύκολα να ετοιμάσεις ένα γλυκό από ένα ακόμα φρούτο που βαριέσαι να φας. Βασικό συστατικό επιτυχίας είναι τα φρούτα να μην είναι πολύ ώριμα.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tastefull.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!