117
Υλικά
- βοδινό 1 κιλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λευκό κρασί 100 ml
- μουστάρδα 1 κσ
- βούτυρο 30 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σχοινόπρασο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
1 κομμάτι διάφραγμα βοδινό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 100 ml λευκό κρασί 1 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα Kalamata Papadimitriou 30 γρ. βούτυρο Lurpak 2 κρεμμυδάκια φρέσκα Σχοινόπρασο (για γαρνίρισμα) Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr