by admin

Κατσικάκι φρικασέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το φρικασέ είναι ένα γνωστό παραδοσιακό φαγητό με κρέας και χορταρικά. Το κρέας συνήθως είναι κατσικάκι ή αρνάκι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα χόρτα μαρούλια ή αντίδια ή άγρια (χόρτα για πίτα ή ραδίκια). Η πεθερά μου το μαγείρευε μόνο με άγρια μυρωδάτα χόρτα και η μητέρα μου μόνο με μαρούλια. Όπως θα δείτε παρακάτω, ακολουθώ τη ''μέση οδό'' και το αποτέλεσμα –λένε - είναι νόστιμο και μυρωδάτο...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κατσικάκι φρικασέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com