ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ & ΣΠΑΓΓΕΤΙ

Καταχωρήθηκε στις 16/10/15

2 Ψήφοι Ψήφισε

600 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ  2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1/4 ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ  ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ 1 ΑΒΓΟ 15 ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΣΙ ΑLMITO  ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ) ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 400 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ  5 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 100 ΓΡ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 1 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ ½ Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ 20 ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ  ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!