Κουνέλι στιφάδο Νο.04 (στη γάστρα)

Καταχωρήθηκε στις 26/07/13

25 Ψήφοι Ψήφισε

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας  το στιφάδο σαν ένα φαγητό που θέλει χρόνο και είναι  σχετικά βαρύ. Αν το δοκιμάσετε έτσι είμαι σίγουρη πως θα εκπλαγείτε από την νοστιμιά του και το ότι δεν θα σας βαρύνει.  Το προτείνω και  για καλοκαίρι. Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια σε τραπέζια γιατί γίνεται χωρίς να ασχολούμαι καθόλου και γιατί βγάζει αρκετές μερίδες. Η μεζούρα μας είναι το κρασοπότηρο γιατί η μαμά μου το κάνει έτσι , έτσι το έμαθα και εγώ μ και έτσι το καταγράφω. Υλικά 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.greekmasa.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!