67
Υλικά
- λουκάνικα 800 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- μπέϊκον 150 γρ
- ντοματάκια 200 γρ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- λιαστές ντομάτες 200 γρ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- tabasco σταγ
- κόκκινο κρασί 200 ml
- μαϊντανός 1 μάτσο/α
- δεντρολίβανο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 40 ml
Υλικά 800 γρ. λουκάνικα πικάντικα Καρπενησίου Βρεκός, κομμένα σε κομμάτια περίπου 8 – 10 εκ. 3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες 150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο 200 γρ. τοματάκια, βελανίδια, κομμένα στη μέση 2 κουτ. σούπας ντοματοπελτές 200 γρ. λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες 2 δαφνόφυλλα 2 – 3 σταγόνες ταμπάσκο 200 ml κόκκινο ξηρό κρασί 1 μικρό μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος 3 μικρά, κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr