44
Υλικά
- συκώτι αρνίσιο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- μαρούλι 1 τμχ
- άνηθος 2 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ρύζι γλασέ 1.5 φλ
- βούτυρο 200 γρ
- μαργαρίνη 200 γρ
- αλάτι 1.5 κγ
- πιπέρι 1.5 κγ
- κορν φλάουρ 1.5 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
Μαγειρεύεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, προετοιμάζει τα στομάχια των χριστιανών μετά την σαρανταήμερη νηστεία.Υλικά: Συκωταριά αρνιού - 1 μαζί και τα εντεράκια Φρέσκα κρεμμυδάκια - 1 κιλό Νερό - 1 λίτρο Μαρούλι μέτριο - 1 Άνιθος - 2 ματσάκια Μαϊντανός - 1/2 ματσάκι Ρύζι γλασέ - 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Βούτυρο ή μαργαρίνη - 200 γρ Αλάτι - 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Πιπέρι - 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr