224
Υλικά
- μοσχάρι 400 γρ
- μπρόκολο 500 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- τζίντζερ 1 τμχ
- λάδι 5 κσ
- αλάτι 0.5 κσ
- ζωμός 0.5 κούπα/ες
- σάλτσα σόγιας 3 κσ
- σέρι 1 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
Υλικά 400 γρ. μοσχάρι 500 γρ. φουντάκια μπρόκολο 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη 2 πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα σε κομμάτια των 1,5 εκ. 1,5 εκ. φρέσκια ρίζα τζίντζερ λιωμένη 5 κ. σ. λάδι για τηγάνισμα 1/2 κ. σ. αλάτι 1/2 κούπα ζωμό για τη μαρινάδα 3 κ. σ. σόγια σως 1 κ. σ. σέρυ 1 κ. σ. κορν φλάουρ 1 κ. γ. ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com