82
Υλικά
- μπέϊκον 125 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- σέλερι 1 τμχ
- μανιτάρια φρέσκα 250 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- χαρουπόμελο 2 κσ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 0.5 φλ
- ζωμός λαχανικών 0.5 φλ
- άνθος αραβοσίτου 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
125 γρ. φέτες μπέικον κομμένες σε μικρά τετράγωνα 1 κουταλιά ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες 1 μίσχος σέλερι κομμένος λοξά σε λεπτές φέτες 250 γρ. μικρά φρέσκα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές χαρουπόμελο 1 κουταλιά μουστάρδα Ντιζόν ½ φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών (ή ½ φλιτζ. νερό με 1 ζελέ χυμού) 1 κουταλάκι άνθος αραβοσίτου αλάτι πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr