49
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κιμάς χοιρινός 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ψωμί 2 φέτ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ κρασ
- δυόσμος 0.5 φλ
- δυόσμος 1 κσ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- ρίγανη 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κασέρι 8 φέτ
- αλάτι 1 κσ
- πιπέρι 1 κγ
Υλικά συνταγής
1 κιλό κιμάς ανάμεικτος (500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος και 500γρ. κιμάς χοιρινός)
1 αυγό
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένες σε νερό και κρασί και στραγγισμένες
½ ποτήρι κρασιού κρασί κόκκινο
½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός
½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.γ. ρίγανη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
8 φέτες κασέρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
ελαιόλαδο για επάλειψη
1 κοφτό κ.σ. αλάτι
1 κοφτό κ.γ. πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr