58
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- φρυγανιά 0.5 φλ
- χωριάτικο ψωμί 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρίγανη 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
Υλικά - 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, άπαχος ή με λίπος (αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Ο κιμάς με λίγο λίπος θα δώσει πιο αφράτα μπιφτέκια) - ½ φλ. τσ. τριμμένη φρυγανιά ή μπαγιάτικο ψωμί χωριάτικο σε τρίμματα - ½ φλ τσ. ελαιόλαδο και 1 κ.σ. ξεχωριστά - 1 ντομάτα στον τρίφτη - 1 φλ.τσ. φρέσκο γάλα - 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο - 1 κ.γ. ρίγανη ξερή ή θυμάρι - 1 κ.γ. κύμινο - 1 κ.γ. κόλιανδρο - Αλάτι - Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr