110
Υλικά
- χοιρινή τηγανιά 1 κιλ
- πιπεριές κόκκινες 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- βούτυρο 1 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κέτσαπ 1 κσ
- μπούκοβο 1 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
Υλικά συνταγής 1 κιλό χοιρινή τηγανιά κομμένη σε μπουκιές 3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2 κ.σ. πελτές ντομάτας 1 ντομάτα ώριμη μεγάλη στον τρίφτη 1 ποτ. κρασ. κρασί κόκκινο 1 κ.σ. βούτυρο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. κέτσαπ 1 κ.γ. μπούκοβο 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr