102
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ
- κιμάς χοιρινός 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- γιαούρτι 2 κσ
- φρυγανιά 0.5 ποτ
- ξύδι 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- μανιτάρια 300 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κασέρι 100 γρ
Υλικά
Μοσχαρίσιος κιμάς 700 γρ
Χοιρινός κιμάς 200 γρ
Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο πολτοποιημένο
Αυγό 1 τεμ
Γιαούρτι 2 κουταλιές σούπας
Φρυγανιά 1/2 ποτήρι τριμμένη
Ξύδι 1 κουταλάκι γλυκού
Αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας
Για την γέμιση
Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 300 γτ
Πιπεριές Φλωρίνης 2 κομμένες κυβάκια
Σκόρδο 1 σκελίδα
Καρότο 1 τεμ κομμένο κυβάκια
Αλάτι - πιπέρι - δυόσμο
Νερό 1 ποτήρι
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Κασέρι 100 γρ τριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr